Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lugnande besked om Propulsion

Foto: MIA TÖRNBERG
Läget ljusnar för Propulsion inför Prix d'Amerique. Foto: MIA TÖRNBERG

Propulsion kommer allt närmare en start i Prix d'Amerique. På torsdagen stod sexåringen för ett positivt träningsjobb på Grosbois och i morgon väntar ett test på Vincennes. – Benet på Propulsion ser mycket bra ut, skriver tränaren Daniel Redén på twitter.

Publicerad:

Propulsion var tjock i ett bakben inför söndagens Prix de Belgique och ströks i det viktiga genrepet. Men nu kan Daniel Redén ge lugnande besked inför Prix d'Amérique. Tränaren körde ett träningsjobb med Propulsion på Grosbois på torsdagseftermiddagen och allt var till belåtenhet.
”Benet på Propulsion ser mycket bra ut, han kändes otroligt fin när jag joggade och körde en liten speed (i 1.12-fart) idag. I morgon testar vi honom på Vincennes”, skriver Daniel Redén på sin twitter. 

Förutom Propulsion har Daniel Redén även Call Me Keeper, Wild Honey och Lionel med i årets upplaga av Prix d'Amérique, som avgörs söndagen den 29 januari.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.