Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lundahl har taktiken klar

Foto: ALN
Martin Lundahl har en fin häst till start ikväll. Foto: ALN

Martin Lundahl gästar Solänget med sin fine Pyrmo (V64-2) som enligt spelarna är första motbud till storfavoriten Brenne Brakar.

Publicerad:

– Allt är bra med honom efter senaste starten. Det var lite löst på banan och han blev laddad från start, därav första galoppen. Andra galoppen får jag ta på mig då jag var lite för ivrig när jag skulle ut. Han kommer gå med skor ikväll, vilket fungerat bra tidigare. Hästen är snabb ut och jag försöker komma före Robert Berghs häst som jag har störst respekt för. De på start tror jag kommer väga lite för lätt när det går nedåt 1.25 sista varvet. Min häst tävlar bäst när han får häst på sig, därför skulle det vara ett klart plus om taktiken lyckas. Brenne Brakar har jag som sagt respekt för, men jag tror vi kan utmana honom om min häst tävlar på topp, säger Martin Lundahl. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.