Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Maffioso vann i Frankrike

Foto: JEANNIE KARLSSON/KANAL75
Maffioso Face vann idag på Le Croise Laroche. Foto: JEANNIE KARLSSON/KANAL75

Lutfi Kolgjinis Maffioso Face motsvarade favoritskapet i Prix de la Federation des Courses du Nord på Le Croise Laroche tillsammans med Matthieu Abrivard.

Publicerad:

Från spår 15 bakom bilen blev Maffioso Face hängande i tredjespår, men Matthieu Abrivard fick rygg i tredjespår och med varvet kvar körde han till ledningen. Kort senare fick han danskfödde Pingus Vang utvändigt om sig, men denne blev avlöst på sista bortre långsidan.

På upploppet gick han undan enkelt till en säker seger på 1.14,1a/2.700 meter. Pingus Vang vek ut över upploppet och avslutade bra till andraplatsen före en mycket vasst spurtade Staro Foot Loose som flög fram längst ut i banan till tredjeplatsen.

Förstapriset i loppet var 12.600 euro. Det här var första segern för Maffioso Face sedan i juli, men han har svarat för flera starka prestationer i Frankrike under sensommaren utan att vinna.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.