Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Magnus om sin Musketör

Foto: null
Magnus Jakobsson har favoriten Aramis Race i den inledande V4-avdelningen

Årjäng står värd för dagens lunchtrav och Magnus Jakobsson startar favoriten Aramis Race i den inledande avdelningen.

Publicerad:
Aramis Race (V4-1) har två raka segrar och ser ut att bli favorit i sitt lopp.
- Han har gått väldigt bra på slutet. Senast var han rejäl när han vann relativt lätt trots att han fick springa i tredjespår hela sista varvet. Banan ser ut att bli bra så jag kommer att testa honom barfota runt om för första gången. Hästen är inte helt stabil och har galopperat en del, men har skött sig bättre sedan han blev vakack. Det föreligger dock alltid en liten galopprisk, men jag tror den minskas när han slipper framskorna. Skulle han gå felfritt tror jag han är en av dem som gör upp om segern, säger Magnus Jakobsson.
 
Magnus Jakobsson har även Global Takeaway (lopp 7) till start.
- Det är en fin häst som gått i ledningen i båda sina starter. Jag har dock inte varit helt nöjd med henne sista biten i loppen då hon sprungit och vinglat en del. Tanken denna gång är att köra i ryggar och gå till slut. Det får bli som det blir och jag ligger lite lågt tills jag ser att hon går bra hela vägen in i mål, avslutar Magnus Jakobsson.
ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.