Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Maharajah borta till i höst

Foto: HANOLD/ALN
Maharajah kommer varken till start i Bollnäs på fredag eller i Olympiatravet. Foto: HANOLD/ALN

Maharajah kommer inte till start i Bollnäs nu på fredag och inte heller i finalen av Olympiatravet. Istället siktar tränaren Stefan Hultman på en comeback framåt höstkanten.

Publicerad:

På travkompaniets hemsida berättar Stefan själv anledningen till den här stora planeringsändringen:
Maharajah har tränat på och laddat inför fredagens start med sikte på att försvara titeln i Olympiatravet i slutet av månaden. Men tyvärr så får vi nu ställa in de planerna. Han har fått lite reaktioner av dubbelarbetet att både betäcka för fullt och träna och kan därför inte starta på fredag. Det har helt enkelt blivit för stora påfrestningar.

Stefan fortsätter:
– Valet blir nu istället enbart avelsarbete under våren och sommaren, så tyvärr blir det därmed inte heller något Olympiatrav för hans del. Även om det naturligtvis känns tråkigt just nu, för det är klart att det hade varit häftigt att vara med och försvarat vårat guld i Olympatravet. Nu laddar vi istället om för att försvara titeln i Prix d´Amerique nästa år, avslutar Stefan.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.