Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Malmrot följer vinnaren: ”Se vart det tar vägen”

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Anders Malmrot. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

En segermaskin från Nya Zeeland har fångat Anders Malmrots intresse. 

Publicerad:

Under lördagen avgjordes Inter Dominion Trotting Championship I Melbourne. Storloppet i Melbourne bjöd på en segervan vinnare i form av den sjuårige valacken Tornado Valley (e. Skyvalley). Hästen är obesegrad den här säsongen och Solvallas sportchef Anders Malmrot såg den senaste triumfen. Nu meddelar han att insatsen var så pass tilltalande att han kommer att fortsätta ha ögonen på Andy Gaths häst.
– Det är en jättefin häst och startsnabbhet visade han ju också. Han är svår att sätta in men det klart att en startsnabb segermaskin är intressant. Jag gillar verkligen hästen och jag kommer att följa honom framöver för att se vart det tar vägen, säger Malmrot till Kanal 75.
Malmrot genomförde sitt första Elitlopp som sportchef i våras. Då fanns Maori Time från Australien med i det ena försöket.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.