Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Manchego ledde hela vägen

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Manchego. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Det var ingen diskussion i 2019 års upplaga av Dr. John R. Steele Memorial. Manchego satt i ledningen direkt – och stannade där hela vägen in i mål.

Publicerad:

Nancy Johanssons Manchego (e. Muscle Hill) fortsätter att plocka storsegrar. Denna gång ledde hon varenda meter av Dr. John R. Steele Memorial ($186.000) tillsammans med Dexter Dunn.

Fyraåringen utmanades över upploppet, men sträckte på sig och kom i mål på 1.08,4a/1609 meter. En seger värd 93.000 dollar. Bakom vinnaren inkom Hannelore Hanover som tvåa och Darling Mearas som trea. Den sistnämnda tränad av Åke Svanstedt.

Nancy Johansson fortsatte sedan att vinna. Hennes treårige passgångare Captain Crunch (e. Captainreacherous) var starkast i Cane Pace ($285.362) tillsammans med Scott Zeron i sulkyn. Ekipaget vann storloppet på 1.07,1a/1609 meter och förstapriset uppgick till 142.681 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.