Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Många besökte centrumtravet

Foto: Trav Gävleborg
Under lördagen kördes centrumtrav i Hudiksvall. Foto: Trav Gävleborg

Igår lördag arrangerades centrumtrav i Hudiksvall där ett varmblod och ett kallblod mötte varandra i ett prestigemöte.

Publicerad:

Arrangemanget ägde rum vid Kattvikskajen och besöktes av drygt 1.000 personer. Totalt kördes 15 heat under dagen och tävlingarna höll på i 1,5 timme.
I varmblodsklassen vann On Track Hilda och Linda S Hedström medan Bokli Pil och Stig Jarle Röste vann bland kallbloden. Dessa två tävlade sedan i ett prestigemöte där On Track Hilda besegrade Bokli Pil.
- Jag måste säga att det här kändes fantastiskt roligt! Vi får tacka all publik som tog sig hit och verkligen tog chansen att se travet på ett annat sätt än vanligt. Det är ju intresseföreningarna på Hagmyren tillsammans med vår personal som har svarat för ett grymt bra jobb, säger Mathias Gustafsson, sportchef på Trav Gävleborg.

Den här upplagan lär följas av flera.

– Kommunen, Turistbyrån samt köpmännen HudikCity har hjälpt till på ett väldigt bra sätt och just nu känns det självklart att sikta mot detta även nästa år. Kanske att vi kör på samma ställe igen eller att vi vill jobba oss in ännu närmare centrum, säger Mats Östberg, marknadschef på Hagmyren, till Trav Gävleborgs hemsida.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.