Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Månsson ny chef på Solänget: ”Stimulerande"

Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD
Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD

B-O Månsson lämnar sportchefsjobbet på Bergsåker och Dannero. Nu ska han bli travbanechef. 

Publicerad:

Via ett pressmeddelande berättar Solängets Travsällskap att B-O Månsson anställs som travbanechef på Solänget. Månsson är i dag sportchef på Bergsåker och Dannero. Dessutom har han haft ett visst ansvar för Östersundstravet, Hoting och Oviken.
– Det finns inga hard feelings och jag vill verkligen passa på att ta tillfället i akt att tacka alla mina tidigare arbetskamrater. Jag har haft jättefina år vid de här banorna och alltid trivts med ”travfolket”. Dannero är väl en av landets mysigaste småbanor, och Bergsåker har alltid haft otroligt hög klass på sina tävlingar med många av landets allra bästa hästar, kuskar och tränare, säger Månsson i pressmeddelandet.

Nära till jobbet

Månsson har tidigare arbetat som sportchef på Solänget och han bor på gångavstånd från sin blivande arbetsplats.
– Det är så klart en av många plusfaktorer för min del. Nu har jag pendlat många tusentals mil med bilen i nästan tjugo års tid, och varit hemifrån alldeles på tok för mycket. Det blir så klart slitsamt i längden. Förutom närheten till min egentliga hemmabana känns det också väldigt stimulerande och spännande att vara med på Solängets framtidsresa, fortsätter Månsson.
Han tillträder sin nya tjänst senast 15 april, enligt pressmeddelandet.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.