Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Månsson tog hem sin vinnare

Foto: TOMMY ANDERSSON/ALN
Priamo Caf vann V86-lopp för Peter Untersteiner under onsdagen. Nu återfinns han i nygammal regi hos Christian Månsson. Foto: TOMMY ANDERSSON/ALN

Under onsdagskvällen vann Priamo Caf inom V86-spelet för Peter Untersteiner. Men sexåringen följde inte med tillbaka till Halmstad i transporten efter tävlingarna.

Publicerad:

I oktober förra året valde Skellefteåtränaren Christian Månsson att flytta sin delägda Priamo Caf till Halmstads Peter Untersteiner för miljöombyte.

Hos Untersteiner hann Priamo Caf med att göra åtta starter, varav fyra slutade med seger. Den senaste togs under onsdagskvällen då sexåringen vann ett V86-lopp på Solvalla.

I vinnarcirkeln meddelade Untersteiner att kretsen kring hästen valt att plocka hem Priamo Caf till Christian Månsson igen som alltså kommer ta över träningen av hästen med omedelbar verkan.

Priamo Caf har vunnit elva lopp på 39 starter och tjänat 475.072 kronor.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.