Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Martinsson på gång igen

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Eric Martinsson gör resan från Skara till Årjäng med två hästar och vi fick senaste nytt från tränaren under förmiddagen vars stall visat lite uppåtform på sistone.

Publicerad:

Quantum Outlook är först ut av de två från perfekt utgångsläge i V4-2. Han spurtade fint senast och visade god form. 
- Hamnade långt bak senast och gick bra hela upploppet ner. Loppet ser helt okej ut och det är klart att strykningen gynnar oss. Egentligen är han bäst på speed, men han går bra i ledningen också så vi får se hur kusken lägger upp loppet. Skulle han få dödens är han lite vek sista biten, så där vill jag verkligen inte se honom. Inga ändringar är aktuella. 

 

Nästa häst till start är Quantum Doubleleaf i V4-3 som gjorde det bra senast efter jobb i tredjspår sista 700 meterna. 
- Står bra inne i det här loppet och brukar tappa från start varför tillägget inte gör så mycket. Han är lite osäker i voltstart och det är inga garantier att har går iväg. Hästen är cool av sig, så jag förstår inte riktigt varför han gjort bort sig en del. Hästen fungerar bra i ryggar och går hela vägen in i mål. Han har haft can't see back på sistone, men nu blir det öppet för att öka chanserna för felfri avgång och han kan säkert vara med långt framme. Det känns som att stallet är på gång igen efter en svacka under sommaren, hälsar Eric Martinsson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.