Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Melander: "Känns ruskigt fin"

Foto: MICKE GUSTAFSSON/KANAL 75
Stefan Melander. Foto: MICKE GUSTAFSSON/KANAL 75

Stefan Melander ger information om kvällens starthästar, däribland Kentucky Futurity-vinnaren Snowstorm Hanover.

Publicerad:

1 Gear Extension (V64-1) gick jättebra barfota senast och har ett läge för att bara dra på i dag. Hästen verkar fortsatt fin här hemma och det blir barfota igen, säger Stefan Melander.

10 Test Drive (V64-1) har varit ifrån ganska länge och jag ligger lågt med honom. Det är en bra häst, men ingen hög procent rent formmässigt. Vi kör med skor runt om.

3 Output Pressure (V64-3) är en jättefin häst och har ett bra läge. Chansen får andra bedöma, men det är en fin häst och eventuellt rycker vi skorna runt om.

12 Michis Accelerator (V64-3) kommer få gå med skor och jag har inga stora förhoppningar den här gången.

1 Snowstorm Hanover (V64-5) är jättesvårbedömd. Hästen tjänade nästan sex miljoner i fjol och har redan visat att det är en jättebra häst. Hästen känns jättefin och har ett kanonläge, men jag vet inte alls hur han kan öppna. Det är första starten för mig och som sagt, han är svårbedömd. Skor runt om och öppet huvudlag.

7 Not Afraid (V64-5) är på gång och känns ruskigt fin. Glöm senast, då blev han för pigg, han kommer göra ett bättre lopp i dag. Vi får se hur långt det räcker. Det blir barfota runt om.

10 Volstead (V64-5) var jag jättenöjd med senast, han gick 1.10 sista varvet och det var inte så mycket att säga om när de fick köra så långsamt första varvet. Läget är dåligt, men jag är nöjd med hästen. Eventuellt ett halvstängt huvudlag, annars barfota fram och jänkarvagn igen.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V64-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.