Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Melander visade upp löfte på Hoosier Park

Foto: Maria Holmén
Jenny Melander. Foto: Maria Holmén

Jenny Melander noterades för en tränarseger under lördagen när Hoosier Park bjöd på försök i Indiana Sire Stakes för tvååriga hingstar och valacker. 

Publicerad:

Melanders Smooth Aceleration (e. Swan For All) var tvåa i debuten häromveckan och spelades till favorit i sitt försök i Indiana Sire Stakes med 20.000 dollar i samlad prissumma. John De Long skötte tömföringen och nådde ledningen efter drygt 700 meter. På upploppet utmanades ekipaget rejält av Lite Years Away, men Smooth Aceleration visade prov på fin löpskalle och höll undan med en nos till seger på 1.13,0. 

Det andra försöket vanns av Brandon Bates med egentränade Swandre the Giant (e. Swan for All), som följde upp sin seger i debuten (före Smooth Acelaration) med en ny triumf, på tiden 1.13,2. Staffan Linds Martini Show med Christian Lind i sulkyn slutade trea på 1.13,7.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.