Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Micael Lindblom - kvällens skrällkusk i Örebro?

Foto: SIDMAKARN
Donatella Center är en av Stall Partanens starthästar ikväll. Foto: SIDMAKARN

Hemmalärlingen Micael Lindblom kör ett par mindre betrodda hästar under kvällen. Kan någon av dem skrälla? Så här säger han om hästarnas möjligheter.

Publicerad:

Först ut av Lindbloms styrningar är Donatella Center i V64-1 som tränas av chefen Juhani Partanen. 

– Hon har haft lite dåliga spår på sistone och gjort det helt okej. Chansen för oss den här gången är att det blir körning mellan M.T. James och Sheriff Bi. Skulle den sistnämnde få köra 1.20 första varvet blir det förstås svårt. Ikväll kommer hon tävla med skor eftersom banan lär bli dålig, men det är hon van med och det är inget jättestort minus. 

Kan du tänka dig att köra offensivt? 

– Nja, det beror på tempo och vem som sitter i dödens och så vidare.

Dancing Vilma i V64-2 har ett fint spår och det låter som att hon kan vara ett intressant streck på V64.  

– Senast höll hon bra efter att ha fått press på sig. Hon är snabb ut och eftersom det är en treåring invändigt borde vi kunna oss förbi den. Jag tror inte att hon är sämre än någon annan i loppet och hon ska räknas med segerchans.

Inception startar i V64-5.

– Han är snabb ut och det är mest att åka med första biten. Jag gillar hästen och även om jag inte har full koll på motståndet kan han vara en outsider. 

Är det någon av övriga hästar från Stall Partenen vi ska passa utanför V64?

– Det är ingen direkt jag fastnar för och vi kommer inte att ändra något på någon av dem. Känslan är att det trots allt är Donatella Center som är hetast, avslutar Micael Lindblom. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.