Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Miljonär till Untersteiner

Foto: ALN
Foto: ALN

Johan Untersteiner har fått in ett mycket intressant nyförvärv. Det handlar om en miljonär som varit ute på rikstoton vid 14 av karriärens 31 starter.

Publicerad:

Det är ägarna till Emmett Brown (e. Muscle Hill) som valt att byta tränare. Stall Kennys Andelshästar 34 är det som äger miljonären. Hästen har vunnit åtta lopp på 31 starter och tjänat 1.154.540 kronor så här långt i karriären. Han startade så sent som i lördags då han galopperade som storfavorit i ett silverdivisionsförsök. Ny tränare till femåringen blir Johan Untersteiner, som kört Emmett Brown en gång tidigare. Då blev det galopp.
– Vi tackar Stall Stig H Johansson för de här åren och önskar nu Stall Johan Untersteiner lycka till i framtiden med Emmett Brown, skriver Stall Kenny på sin hemsida.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.