Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Miljonsto skadat

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Toohotforyou kommer eventuellt betäckas redan den här veckan. Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Miljonsto har drabbats av en gaffelbandsskada och det avgörs under de närmaste dagarna om hon ska betäckas i år eller ej.

Publicerad:

Det är Gävletränaren Fredrik Wallins Toohotforyou (e. Scarlet Knight) som nyligen skadades. Hon har på sistonde stått uppstallad på Wallins franska filial i Chamant och gjorde sin senaste start den 6 januari (oplacerad). Sammanlagt har hästen ordnat fyra segrar och tjänat 1.102.382 kronor. Största meriten är andraplatsen i korta E3-finalen bakom Princess Face 2015.
– Vi har inte hittat riktigt rätt med henne den här vinter och nu är det alltså ett gaffelband som blivit skadat. Jag hade bestämt mig för att skicka henne för betäckning här i Frankrike till Brillantissime (e. Ready Cash), men nu är jag inte helt säker. Det kan bli så att vi försöker få henne tillbaka till tävlingsbanan igen också. Jag har ett par dagar på mig att fundera innan ett beslut måste tas, berättar Fredrik Wallin.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.