Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Mosaique Face i Åbergs

Foto: MICKE GUSTAFSSON
Mosaique Face ska starta i Hugo Åbergs Memorial. Foto: MICKE GUSTAFSSON

Mosaique Face och B.B.S.Sugarlight är de två första ”klara” hästarna i Hugo Åbergs Memorial den 28 juli.

Publicerad:

Vi har tidigare i dag berättat om att Fredrik Solberg tackat ja bakom B.B.S.Sugarlight. I ett pressmeddeande från Jägersro berättas nu också att hemmahästen och Elitloppstvåan Mosaique Face kommer ut i Hugo Åbergs Memorial.
– Mosaique Face var ju fantastisk i Elitloppet och gjorde ett kanonlopp i Oslo; så det känns väldigt bra att Lutfi Kolgjini har tackat ja. B.B.S. Sugarlight var otroligt fin när han vann i Oslo så jag är väldigt nöjd med att de också siktar på ”Åbergs”. Jag har en lång lista med otroligt intressanta hästar och jag hoppas att kunna knyta samman alla trådar och presentera ytterligare någon häst inom ett par dagar förklarar Mats Ahlkvist, sportchef på Jägersro.
Titelförsvararenen i Hugo Åbergs Memorial, Robert Berghs Ed You, gör comeback på Dannero nu på torsdag.
Sammanlagt avgörs fyra grupp-löpningar under Åbergskvällen. Förutom Åbergs även Europeiskt Femåringsmästerskap, finalen av Breeders Course för treåringar samt Malmö Stads Pris. Norske OGP-trean Papagayo E. har planer på femåringsloppet.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.