Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Mosaique Face mot Kalmar

Foto: MIA TÖRNBERG
Mosaique Faces nästa start blir i Kalmar. Foto: MIA TÖRNBERG

Lutfi Kolgjini avslöjar nästa start för Mosaique Face och ger senaste nytt om El Mago Pellini inför Olympiatravet på lördag.

Publicerad:

Mosaique Face var senast ute och provade lyckan i Klosterskogen i Norge.
– Han galopperade senast då han inte klarade svängarna i Klosterskogen. Det var lite konstigt eftersom det inte var några problem förra året, men det kan bero på att han har fått längre steg i år, säger Lutfi Kolgjini.
– Hästen känns mycket fin i jobben och nästa start är planerad till ett snabblopp på Kalmar den 1 maj. Efter det är planen att starta i Copenhagen Cup och därefter siktar vi på Elitloppet.

Redan på lördag ska en annan av Kolgjinis topphästar starta i Olympiatravet.
– El Magoo Pellini har gått ett långjobb i skogen på tisdagen och han känns riktigt fin. Han håller vi bara på humör denna vecka så han är redo för Olympiatravet på lördag. Han ska räknas tidigt i det loppet, säger "Ludde".

Skrivet av Patrik Sjöberg

ANNONS

Ämnen i artikeln


Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.