Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Mot ny fin säsong?

Foto: ALN
B.B.S.Florino gör comeback idag. Foto: ALN

Kommer ni ihåg B.B.S.Florino? Hästen som för två säsonger sedan svarade för en rad starka insatser i händerna på Jenny A Björk gör idag comeback inom V64-spelet.

Publicerad:

B.B.S.Florino (V64-5) gjorde bara tre starter under 2015, den senaste i maj och i kväll är det dags för comeback. Under 2014 svarade San Pellegrino-sonen för flera starka insatser och testade även rikstoton vid några tillfällen.
– Men han skadade sig i samband med starten i maj och vi har opererat framknäna på honom, därav det långa uppehållet, säger Jenny A Björk.

Som varnar för att hon idag knappast har en häst i toppform.
– Nej, han lär behöva loppet och vi kör med skor, vanlig vagn och öppet huvudlag. Hästen tränar fint och jag känner att han kommer att hitta tillbaka till samma nivå som för två år sedan. Han kan till och med bli bättre, åldern till trots, men idag gäller det bara att hitta vettig position, säger Jenny A Björk.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.