Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Moving On struken – Reckless klar för Cornulier

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75
Reckless. Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75

Den ena svenskhästens olycka blev den andras lycka. 

Publicerad:

Reckless stod näst på tur att få en säker plats i Prix de Cornulier (€700 000) som avgörs nu på söndag. Det innebar att strykningen av Moving On under tisdagen petade in Björn Goops häst som 18:e och sista häst i loppet just nu.
På Twitter skriver bland andra Lennart Persson att Reckless kommer att ridas av Bellina Josselyns skötare Jean-Yann Ricart. 

Moving On, som var fyra i fjol, ströks alltså från loppet under tisdagen. Stoet har haft problem med halsinfektioner en tid och var dålig i senast starten för en dryg vecka sedan på Vincennes.
– Det är väldigt synd att Moving On haft dom här halsproblemen och att vi inte har kunnat förbereda henne på bästa sätt. Vi får se hur det blir framöver, hon måste vara på topp om det ska bli någon fler start i karriären. Hon är bokad till Ready Cash i år, säger Marie Nilsson, delägare i Moving On tillsammans med sambo Claes Svensson.
 

Kvar i Prix de Cornulier
Lägst prissumma nummer ett och så vidare.
1. Catalogne
2. Bohemian Rhapsody
3. Chablis d'Herfraie
4. Ultra des Landers
5. Clara du Pontseuil
6. Be Mine de Houelle
7. Ursa Major
8. Reckless
9. Vaquero du Mont
10.Traders
11.Canadien d'Am
12.Alienor de Godrel
13.Draft Life
14.Ulka des Champs
15.Cyprien des Bordes
16.Best Of Jets
17.Udayama
18.Athena de Vandel
19.Bilibili
20.Attentionally
21.Bellissima France
22.Astor du Quenne

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.