Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Mycket talar för henne"

Foto: Leif Norberg/ALN
Stallet är optimistiska kring What A Babe ikväll. Foto: Leif Norberg/ALN

V64 körs på Åbytravet ikväll. Vi har kollat läget med Markus Waldmüller som jobbar hos Conrad Lugauer.

Publicerad:

Stall Conrad Lugauer har fyra hästar till start på kvällens V64-omgång. Vi har kollat läget med Markus Waldmüller om möjligheterna inför kvällen.

Fabriz Boko i V64-1:
– Han gjorde det förbättrat senast och med ett lopp i kroppen tror vi på en ännu bättre insats än den gången. Spåret är bra och vi tror på en bra platschans. Det blir inga ändringar.

Tuffetto Jet i V64-2:
– Har tyvärr fått ett dåligt läge, men loppet är öppet. Han är rätt så startsnabb och kan trots läget få ett bra lopp och är då med långt framme. Marc känner hästen väl och har vunnit med honom på V75, men det är spåret som är lite negativt. Vi gör inga ändringar.

Brianna i V64-3:
– Tror vi kan passa över dagens distans. Hon gör sina allra bästa lopp bakifrån och är en av de som ska räknas i loppet. Formen är fin och hästen är mycket speedig till slut och hon kan absolut vinna här. Vi gör inga ändringar.

What A Babe i V64-6:
– Orsakade två omstarter senast, men vi hoppas att hon ska kunna revanschera sig här. Hon fick ett bra läge och jag tycker att det är mycket som talar för henne. Det blir samma utrustning som senast.

Vilken häst tror du mest på ikväll?
– What A Babe och Brianna är de vi tror allra mest på.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.