Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Niskanen dubblade på Vincennes

Foto: DENNIS ENGELBO
Jarmo Niskanen har tagit 32 tränarsegrar under 2018. Foto: DENNIS ENGELBO

Jarmo Niskanen hade en fin fredagskväll på Vincennes. Tränaren startade två hästar, vann med båda, och lämnade Parisbanan med drygt 35.000 euro inkört.

Publicerad:

Han körde själv Flora Suedoise (e. Quido du Goutier) till seger i ett lopp för treåriga ston. Efter en dryg inledning i tredjespår nådde ekipaget täten efter 1200 meter och därifrån hade Niskanen full kontroll på händelserna. Flora Suedoise gick undan ohotad med en längd på godo på tvåan. Tiden i mål var 1.15,1a/2100 meter och förstapriset 17.100 euro.

Flora Sudoise har nu tre segrar på sju starter och stoet har aldrig förlorat felfri.

Stall Niskanen nöjde sig inte med det utan i kvällens sista lopp var det dags igen. Fyraåriga Etoile Suedoise (e. The Best Madrik) ställdes mot jämnåriga ston i ett montélopp och fick Guillaume Martin i sadeln. Med 500 meter kvar satte Martin in stöten från kön och Etoile Suedoise svepte till tät. Därifrån höll hon undan enkelt på 1.14,8/2200 meter och belöningen var 18.450 euro.

Ägare till både Flora Suedoise och Etoile Suedoise är framgångsrika Stall Skytten.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.