Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nordström om kvällens V86-chans

Foto: HANOLD/ALN
Per Nordström har Exquisite Sisu till start i V86-4 på Solvalla ikväll. Foto: HANOLD/ALN

V86 delas mellan Solvalla och Bergsåker. Jägersro-tränaren Per Nordström är redan på plats på Solvalla med sin treåring Exquisite Sisu och berättar hur det gått med resan och om kvällens chanser.

Publicerad:

Exquisite Sisu (V86-4) kom vi fram till Solvalla med under eftermiddagen. Resan har gått bra och han har rest lugnt och fint. Det är en lugn och trygg häst som aldrig sprungit sig trött och med två lite tätare startar så tror jag han är på gång nu. I årsdebuten var han inte alls dålig, men jag tror han är bättre ikväll, säger Per Nordström.
Han berättar också att det blir lite ändringar i utrustningen och kanske även i balansen.
– Han har mycket hov bak så det kan bli barfota bak. Jag kommer i alla fall anmäla så och sedan får vi se om väder och bana håller sig under kvällen, i så fall är det inte otänkbart att han får tävla utan bakskor. Han ska bli rappare så. Jag kommer också stänga in honom mer med ett helstängt huvudlag och så sätter jag på en jänkarvagn ikväll.
Och så här tycker han om uppgiften ikväll:
– Jag vet att Åke Lindbloms P.S.Confess är snabb ut och om han vill köra i ledningen kan det bli svårt att komma förbi den. Då är det onödigt att lägga en rökare i början, men vi får se lite hur det ser ut när starten går. Formen är bra och jag tror på vettig platschans i alla fall, säger Per Nordström.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.