Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Norsk Mästare till Frankrike

Foto: KANAL75
Angelina B.R. vid seger i Mantorp tillsammans med Erik Adielsson. Foto: KANAL75

I sin senaste start imponerande Angelina B.R. stort när hon vann Norskt Mästerskap för ston, men nu är det klart att hon kommer att lämna Bo Westergård efter nästa start, skriver tgn.no.

Publicerad:

Meningen är att Angelina B.R. ska starta i EM för Ston på Solvalla under Jubileumskvällen den 19 augusti och det kommer att bli sista starten för Bo Westergård den här gången. Hon kommer sedan att gå ner till Frankrike för att tränas av Thierry Duvaldestin.

– Det blir mycket spännande. Fransmännen är ivriga att få ner henne, speciellt efter att ha sett hennes senast lopp på Biri förra helgen, säger huvudägaren Glenn Syvaldsen till tgn.no.

Angelina B.R. inledde karriären hos Björn Goop och de vann tillsammans norska Stokriteriet och var trea i Oaks. Som fyraåring hade hon skadeproblem och gjorde bara två starter och missade hela femåringssäsongen. I samband med det flyttades hon till Bo Westergård där hon har tävlat ifjol och i år.

Totalt har det sjuåriga stoet vunnit nio av 24 starter och tjänat 1.082.642 norska kronor.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.