Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Norsk stjärna mot Jubileumspokalen

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Lionel siktar mot Jubileumspokalen. Foto: LEIF NORBERG/ALN

Norskfödde Lionel vann igår Prix de Grasse på 1.12,5/2.700 meter och nu siktar tränaren Fabrice Souloy och kretsen kring hästen på Solvalla och Jubileumspokalen, skriver tgn.no.

Publicerad:

Gårdagens seger var den tredje för Lionel sedan han flyttade ner till Fabrice Souloy och totalt har han sprungit in 142.050 euro på åtta starter i Frankrike. Meningen är att Lionel ska göra en start hemma i Frankrike först innan det blir sikte på Jubileumspokalen.

– Det blir att starta på Enghien den 11 juli och därefter i Jubileumspokalen på Solvalla den 19 augusti. Han går 1.10 där, säger Fabrice Souloy till Trav Og Galopp-Nytt.

Med i planen fanns även EM för femåringar på Jägersro den 28 juli, men det ville inte ägarna Kjell Arne Näss och Göran Antonsen. De tycker att det är två för långa resor i nära av varandra, fortsätter Trav Og Galopp-Nytt.


 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.