Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Norska stjärnor hindrade i tullen

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
B.B.S.Sugarlight har idag fått stora problem i tullen. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

På grund av skärpta regler angående påskrifter från norska travförbundet blev det stora problem när de norska V75-hästarna skulle genom tullen i dag till Sverige. Bland annat drabbades storstjärnorna Support Justice och B.B.S.Sugarlight.

Publicerad:

Geir Vegard Gundersen berättar för Trav Og Gallopp-Nytt om tullproblemen:
– Jag kände till att det gällde strängare krav för påskrifter från DNT på startpapperen och hade allt i ordning när vi passerade tullen. Men det var många före mig som hade stora problem och därför blev även vi lite hindrade och fick vänta en stund för att kunna passera. Men tiden räcker gott och väl till. Vad jag kunde se var det bara en häst med fortsatta problem när vi åkte därifrån.

Enligt uppgifter i ATG Live ska det bland annat vara Olympiatravets B.B.S.Sugarlight som fått fortsatta problem i tullen. Men det ska inte vara någon fara för dagens start i Olympiatravet.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.