Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nougat Ås är på väg tillbaka

Foto: MARIA HOLMÉN
Nougat Ås vid segern i Harper Hanovers lopp. Foto: MARIA HOLMÉN

Den forne Harper Hanover-vinnaren Nougat Ås är hårt betrodd på Jägersros V64-omgång ikväll. Vi kollade läget med hästens tränare Peter Jensen.

Publicerad:

Nougat Ås (V64-3) har haft mycket bekymmer i karriären, men har även visat riktigt bra fart de dagar han tävlar på topp. Han har startat mer frekvent på sistone och börjar närma sig formen igen. Senast gick han bra från fjärde utvändigt i Norge och det var bra fart över mål. Peter Jensen har följande att säga om hästen.

 

Har han hållit sig fräsch efter de senaste loppen?
- Ja, han känns bättre och bättre faktiskt och jag har ingenting att klaga på inför kvällens start. Han blev opererad i sina framknän inför säsongen så jag tror att det spelar in att han är finare nu. Jag både hoppas och tror att det fortfarande finns en del kvar i honom, säger Peter Jensen. 

 

Vad säger du om segerchansen ikväll?
- Loppet såg lämpligt ut åt honom, det är alltid några bra med i den här klassen. Eftersom han känns på gång bör han tas på allvar tycker jag. Vi kör som senast med skor, öppet huvudlag och vanlig vagn. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.