Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nu kan du köpa Travronden Spel i butik – för 39 kronor

Travronden har lyssnat på dig.
Nu säljs tidningen Travronden Spel separat i butik till nytt pris – endast 39 kronor för veckans största V75- och V86-material.
– Ett större fynd i tidningshyllan får man leta efter, säger Joakim Svensson, chefredaktör på Travronden.

Publicerad:

Det är Travsveriges sämst bevarade hemlighet.

Travronden gör sin största satsning i modern tid och samtidigt en livsviktig omställning, där kunderna får mer och bättre till mycket lägre pris. Numera kan köpa den nya tidningen Travronden Spel på över 72 sidor varav över 30 sidor inför V75 och 20 sidor inför V86 i butik.

Priset: Endast 39 kronor!

Det är 16 kronor mindre än tidigare och hela 10 kronor billigare än konkurrenten Guiden, som dessutom är i minst 24 sidor tunnare.

– Ingenstans får du mer för mindre pengar, säger Travrondens chefredaktör Joakim Svensson om Sveriges nya speltidning.

• Varför sänker ni priset på tidningen i butik?

–  Det är sällsynt. Vi vill att Travronden Spel ska vara Sveriges mest prisvärda tidning. Vi har bestämt oss för att gå mot strömmen och erbjuda det förnämsta vi har till det bästa priset vi kan. Därför säljer vi nu speltidningen för 39 kronor. Vi hoppas att ordet ska sprida sig i Travsverige och att fler ska köpa så att vi kan hålla produkterna till bästa pris.

Travronden Spel säljs i dag i 1 346 spelbutiker, affärer och kiosker runt om i Sverige – vilket även det är en ökning med över 35 procent.

Här hittar du din närmaste återförsäljare av tidningen.

– Vi vill att det ska bli lättare att hitta Travronden Spel i butik. Genom åren har vi dragit ned på antalet försäljningsställen eftersom allt färre väljer att köpa tidningen den vägen. Det har varit en naturlig utveckling. Men nu, när vi gör en nysatsning, hoppas vi att fler ska vilja ta del av vår nya tidning.

–  Numera får du superanalyser av V75-mästaren Timo Nurmos, mästertipparen Daniel Berglunds tidiga tankar och siffergurun Jens Sjödén statistiska analys. Plus fullständiga analyser, chansvärderingar, tips och långt över 100 intervjuer till V75 och V86 varje vecka. Det ska vara en tidning att längta efter.

Prenumerera på Sport

I och med omställningen går sportdelen, alltså Travronden Sport, endast att prenumerera på. En förändring jämfört med tidigare.

– Det finns en rad olika skäl till det. För det första finns det en hel del sport i speltidningen. Mängden är kopplat till vad läsare som köper tidningen som lösnummer vill ha och där ser vi att intresset för att läsa långa reportage och fördjupande travjournalistik har minskat. Och vi har då valt att lyssna på våra kunder och därmed kunnat sänka priset, säger Joakim Svensson.

För den som vill ha ut mest ur Travrondens erbjudande är prenumeration det särklassiga valet. Inte nog med Travronden Sport och Travronden Spel kommer i brevlådan varje onsdag, dessutom får man den digitala kvällsutgåvan Travronden Helg på fredagar samt ett magasin med långläsning i världsklass varje kvartal plus full tillgång till Travronden.se och TravrondenSpel.se, där det publiceras 100-tals artiklar och fullständiga tips, intervjuer och analyser till 100-tals svenska travlopp varje vecka.

– Det som vill veta mest om travsport och travspel ska prenumerera på Travronden. Vi ger dig allt du behöver veta, säger Joakim Svensson.

Kontakta kundtjänst för vårt senaste prova på-erbjudande på nya Travronden!

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.