Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny chefroll på ATG

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75
Fredrik Sjöström blir chef för Head of Digital Communication. Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75

ATG berättar i ett pressmeddelande att de har anställt en chef för Head of Digital Communication.

Publicerad:

Den första december tillträder Fredrik Sjöström rollen som Head of Digital Communication på ATG.

– Det här är en helt ny roll på ATG och marknadsavdelningen. Vi har letat länge för att hitta den rätta profilen till den här tjänsten. Det finns ett stort behov att samordna, effektivisera och hålla ihop hur ATG ser ut i digitala externa media och på sociala plattformar. Området utvecklas hela tiden. Med Fredrik ligger snart ATG i framkant inom digital kommunikation, skriver ATGs marknadschef Sten Andersen i ett pressmeddelande.

Fredriks kommer närmast från rollen som Senior Digital Advisor på konsultföretaget Ninetech och har tidigare bland annat jobbat på Sats, Comhem och Aftonbladet.

– Det ska bli roligt att återvända till en beställarroll och bli en del av ATGs spännande resa. Det är min hemmabana att vara beställare av digital kommunikation och tjänster, men väldigt kul att få lära sig en ny bransch, vilket jag såklart är ödmjuk inför, med de utmaningarna det medför, skriver Fredrik Sjöström i pressmeddelandet.

Fredrik ska ingå i marknadsavdelningens organisation som chef för den digitala kommunikationen men kommer stå i nära relation till fler närliggande avdelningar på ATG, inte minst Digital Sales.

– Jag kan bidra med lång digital erfarenhet från fler olika branscher, framför allt med kunskap om upplevelsebaserad tjänster senaste tio åren, och ser fram emot att ta ATGs digitala kommunikation till nya höjder, avslutar Fredrik Sjöström.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.