Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny delägare till Six Pack

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Six Pack sprang in 1.159.648 dollar i fjol. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Efter ett succéartat fjolår ska Six Pack tävla vidare som fyraåring och det med en ny delägare. Knutsson Trotting har köpt in sig i hingsten.

Publicerad:

Six Pack ägdes sedan tidigare av tränaren Åke Svanstedt, Lars Berg, Stall Kalmar FF och Jeff Gural. Det är den senare som nu sålt en del i sin andel till Tristan Sjöbergs Knutsson Trotting, skriver Sulkysport.
– Gural och vårt Knutsson Trotting äger flera hästar ihop och Jeff frågade mig om jag ville vara med i Six Pack också. Det var inte svårt att tacka ja till det. Hästen ska tävla vidare och det ska bli oerhört spännande att se honom i år, säger Tristan Sjöberg till Sulkysport.

"Chans att ta tillbaka världsrekordet"

Six Pack är tidernas snabbaste treåring (1.07,9 i förra årets Kentucky Futurity) och den nye delägaren är nu på jakt efter det absoluta världsrekordet. Det innehades länge av Sjöbergs stjärna Sebastian K, men i fjol slogs hans notering av Homicide Hunter.
– Med Six Pack har vi en häst som har chans att ta tillbaka världsrekordet, säger Sjöberg till Sulkysport.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.