Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny e-tidning ute!

Ett nytt nummer av Travronden är tillgängligt som e-tidning. I det hittar du bland annat tips, senaste nytt och startlistor till helgens två V75-omgångar på Axevallatravet.

Publicerad:

Vi har pratat med Timo Nurmos som har hela 19 hästar till start under Trippeltravet på Axevalla och 14 av dem finns med i de två V75-omgångarna. Nurmos selar ut bland andra Hachiko de Veluwe i Axevallalöpning på lördag och Global Vintage och Hankypanky Rubyred i Stochampionatet på söndag.

I Stochampionatet kör Örjan Kihlström storfavoriten Conrads Rödluva och han har chans att vinna storloppet för sjunde gången. I så fall tangerar han Stig H Johansson som just nu är ensam herre på täppan.

I Axevallalöpning på lördag finns hemmahästen Baron Gift med och vi har pratat med tränaren och kusken Rickard Svanstedt angående chansen till en hemmaseger.

I numret hittar du även tips och startlistor till:
– V75 Axevalla lördag.
– V75 Axevalla söndag.
– V65, V64, V5 och V4 lördag-tisdag.

Trevlig läsning!

OBS! På grund av problem med startlistorna utgår Fem Tippar till V75-omgången på Axevalla på lördag den 20 juli, enligt Kanal75. Tyvärr föll den informationen bort i detta nummer av Travronden.

 

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.