Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny generalsekreterare hos DNT

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Norsk travsport har gjort klart med en ny Generalsekreterare. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Sedan början av mars har norska Travförbundet (DNT) varit utan generalsekreterare. Nu är man klar med rekryteringen: det blir Svein Morten Buer som tar över redan från och med den 1 november.

Publicerad:

Detta presenteras i ett pressmeddelande från DNT. Svein Morten Buer kommer närmast från posten som styrelseordförande i DNT, där han bara suttit sedan årsmötet i våras. Han försvinner nu förstås därifrån för att istället fokusera på rollen som generalskreterare och de stora utmaningar som finns i där.

Det var Rune E. Gustavsen som hade posten som generalsekreterare från 2012 och fram till i våras, då han fick sparken. Svein Morten Buer är son till John Buer, vilken spelat en stor roll historiskt inom norsk travsport. Han var bland annat sportchef för DNT och har dessutom skrivit ett 20-tal böcker samt bidragit till Oslo Grand Prix-helgens utveckling.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.