Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny häst klar för Prins Daniels lopp

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Rocky Winner har inte vunnit lopp sedan november 2013. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Nästa lördag avgörs guldfinalen på Gävle, där vinnaren får en plats i Elitloppet. Igår blev den sjunde hästen klar för loppet och det ser ut att bli ett riktigt topplopp.

Publicerad:

Den sjunde hästen blev Jörgen Westholms Rocky Winner. Sjuåringen har tre andraplatser i gulddivisionen under vinter och svarat för flera starka lopp.

– Hästen har haft en liten svacka, men han har kommit ur den och visade kraftigt stigande form på slutet. Jorma Kontio som har kört honom några gånger tyckte att det var det bästa han hade känt honom senast i Örebro där han satt fast med mycket krafter kvar bakom Magic Tonight. Han blir inte ifrånsprungen och med rätt lopp är han effektiv. Vi kommer med en häst i toppform, säger Jörgen Westholm till Trav Gävleborgs hemsida.

Igår blev det även klart att Delicious U.S. och Chelsea Boko båda tackar nej till Prins Daniels lopp. Med sju hästar klara finns det tre platser kvar i loppet, där ingen av de inkvalade hästarna verkar starta och därför har banan haft tio wild card att dela ut.

Klara hästar för Prins Daniels lopp:
Mosaique Face
Maven
Papagayo E.
Knows Nothing
Panne de Moteur
Creatine
Rocky Winner

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.