Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny huvudsponsor i Sundsvall OT

Foto: HANOLD/ALN
Sundsvall Open Trot får en ny huvudsponsor. Foto: HANOLD/ALN

Sedan 2014 har Bergsåker stått utan huvudsponsor för sin huvudlöpning Sundsvall Open Trot.
Nu blir det ändring på detta efter det att nio företag i nätverket Fastighetsägare Västernorrland gjort gemensam sak.

Publicerad:

– Det här blir helt perfekt, säger Jonas Lindqvist, marknadsansvarig på Bergsåkerstravet.

Världsmästaren His Majesty segrade i den första upplagan av Sundsvall Open Trot 1996. I år handlar det om 20-årsjubileum för loppet och en miljon kronor väntar vinnaren den 27 augusti. Sedan Diös klev av 2014 har loppet saknat huvudsponsor, men nu kan Bergsåker presentera en ny lösning. Det handlar dock inte om ett enda företag, utan nio inom samma sektor. Det är Örjan Lundberg Fastigheter, NSI Invest, Svedin Sundsvall AB, Sundsvalls Bostäder, JS Fastigheter, Sundmek Fastighets AB, Bergvärme Fastigheter, Fastighets AB Granlo och Westerlind Fastigheter som  går in som huvudsponsorer gemensamt. Samtliga företag ingår i Fastighetsägare Västernorrland.
– Det känns jättebra att ha fått till stånd den här lösningen. Sundsvall Open Trot firar som sagt 20 år och då är det förstås extra skönt att loppet på nytt har en huvudsponsor, fortsätter Jonas Lindqvist.
 
Förra året segrade Daniel Redéns Delicious U.S. på ett imponerande sätt för Örjan Kihlström. Vilken blir den 21:a vinnaren i ”nygamla” Fastighetsägare Västernorrland Sundsvall Open Trot?

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.