Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny rapport kring Ove A: "Börjat fundera på comeback"

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Ove A Lindqvist. Foto: Maria Holmén/TR Bild

Ove A Lindqvists hemmabana Umåker har regelbundet rapporterat kring kuskens status efter olyckan. Under torsdagen kom en ny uppdatering.

Publicerad:

Det är nu två dagar sedan den otäcka olyckan på Bollnästravet där Ove A Lindqvist sparkades ur sulkyn. Ove A Lindqvists hemmabana Umåker har rapporterat kring kuskens status regelbundet och under torsdagen kom ytterligare en uppdatering via deras Facebooksida där de skriver följande:
"Robert Karlsson har haft en ny kontakt med Ove A Lindqvist på morgonen. Han går givetvis fortfarande på smärtstillande, men var vid förvånansvärt gott mod. 
Vid närmare undersökningar har framkommit att sex revben är av och fyra skadade. Det som är mindre bra är att något revbensbrott har orsakat hål i lungan. Preliminärt kommer han att flyttas till Umeå i morgon fredag, och han har redan börjat fundera på när det blir sulkycomeback, även om det givetvis inte blir av förrän fysiken så tillåter."

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.