Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny roll för Paula Pettersson

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Tidigare har hon bland annat jobbat som lärling hos Johan Untersteiner och Hans-Owe Sundberg. I början av nästa år inleder Paula Pettersson, 27 år en ny karriär som sportassistent/administratör på Årjängstravet.

Publicerad:

Det här berättas det om på Årjängs egen hemisda. Nuvarande sportassistenten/administratören vid banan, Viktoria Eriksson, går på mammaledighet från och med den 13 februari och det är där Paula Pettersson kommer in i bilden. Hon tjuvstartar redan under januari för att komma in i det hela.
– Jag behövde en omställning i livet och då kom det här jobbet upp som ett väldigt bra alternativ, berättar Paula som vill poängtera att egna karriären inom travsporten inte är lagd på is.
– Absolut inte, bara för att jag sätter mig bakom ett skrivbord kommer jag inte att sluta tävla. Däremot kommer jag att få byta licens, men jag kommer definitivt att vara tillgänglig som kusk och ryttare.

Paula kommer ursprungligen från Arvika och är alltså välbekant med området. I år har Paula som kusk ordnat sju segrar och kört in 326.150 kronor. Hon har tidigare bland annat vunnit V75-lopp med Aroma Grim och Monique Bråten och har numera amatörlicens.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.