Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny triumf för Kolgjini på Vincennes

Foto: GERARD FORNI
Foto: GERARD FORNI

Framgångarna i Frankrike för Lutfi Kolgjini fortsatte idag då hans Quick Fix spurtade hem segern i ett grupp III-lopp och tjänade nästan 500.000 kronor.

Publicerad:

Quick Fix (e. From Above – Glued) kördes av Dominik Locqueneux som placerade hästen i rygg på ledande Val Royal som kördes av Jean Michel Bazire. Över upploppet kom luckan och Quick Fix avväpnade Val Royal ganska enkelt och tog hem förstapriset 51.750 euro i Prix de la Federation Francais d'Equitati (€115.000).
Det här var andra raka segern på Vincennes för Quick Fix som i slutet av november vann Prix de Quimper med 40.500 euro i förstapris.
Idag blev segertiden 1.14,1/2.850 meter medan Val Royal noterade en tiondel sämre tid som tvåa.
Jörgen Westholm-tränade Rocky Winner, som kördes av Gabriele Gelormini, hittade ner i andra ytter efter 500 meter. Där kunde han sitta lugn till 500 kvar, men spurten bet inget extra över upploppet och han fick nöja sig med att bli femma på 1.14,3/2.850 meter.
Örjan Kihlström körde Svante Båth-tränade Poochai som efter ha suttit i andra ytter gick ner i fjärde inner efter 500 meter. Poochai stumnade över upploppet och slutade oplacerad en bit efter fältet.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.