Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny tv-chef på Kanal 75

Foto: Thomas Blomqvist/Kanal 75
Björn Ekmark (arkivbild). Foto: Thomas Blomqvist/Kanal 75

Kanal 75 har intensiva veckor på personalfronten.
Björn Ekmark har tillträtt som tillförordnad tv-chef.

Publicerad:

Det är inte bara förändringar på personalfronten bland personerna som syns i tv-rutan. Ordinarie tv-chefen Jörgen Cavelind är sjukskriven. Producenten Björn Ekmark har tagit över arbetsuppgifterna tills vidare och är därmed tillförordnad tv-chef. Informationen gick ut till personalstyrkan i slutet av förra veckan.

Björn Ekmark har även stått framför kameran. Bland annat i den populära serien "En resa i hästväg" tillsammans med Tony Ryttar.

Travronden har sökt Björn Ekmark och Kanal 75:s vd Per Tellander.

FAKTA

Kanal 75

Kanal 75 producerar varje dag, från morgon till kväll, ATG Live. Med direktsända lopp på luncher, eftermiddagar och kvällar. Men även med tips, intervjuer och all övrig sport- och spelinformation. ATG Live är dessutom två kanaler, en på svenska och en på engelska, till det 20-tal länder i världen som följer och spelar på svenska tävlingar.
Flera av sändningarna sänds i TV4, där V75 Direkt är produktionsbolagets ånglok.

Källa: Kanal 75.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.