Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nyförvärv opererades direkt – oviss framtid

Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN
Diederik Meilink hoppas att Sheriff Bi kan komma tillbaka tack vare operation. Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN

Travronden berättade under den gångna helgen att Sheriff Bi är ny i Solvallatränaren Diederik Meilinks träning, men hästens framtid är högst oviss.

Publicerad:

Efter en hel del kommentarer på sociala medier vill Meilink nu berätta exakt hur dagsstatusen är på miljonären Sheriff Bi (e. Toss Out).
– Sheriff Bi var i väldigt dåligt skick när han kom från Frankrike och vi har nu bland annat opererat båda hans framknän. Han är alltså konvalescent just nu. Visst är det roligt att få in en så här kapabel och fin häst i stallet, men samtidigt är inte prognosen allt för bra. Det är helt enkelt en chansning och vi får hoppas på det bästa.

Magnani Trotting AB i Stockholm är ägare till Sheriff Bi och det är också det bolaget som inhandlat femårige V75-tvåan Total Recall (e. Gigant Neo) från Stefan Melander och satt hästen i träning hos Diederik Meilink.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.