Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt hattrick för Lorentzon

Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Anette Lorentzon är nu uppe i 53 tränarsegrar under 2018. Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD

Tre segrar på onsdagen och lika många dagen därpå. Anette Lorentzon fortsätter att vinna på andra sidan Atlanten.

Publicerad:

På Scioto Downs i Ohio hade Lorentzon två segrare under torsdagens tävlingar. Först ut var High Definition Ås (e. Dejambro) som tog hem ett försök i Buckeye Stallion Series från ledarryggen. Chris Page satt i sulkyn när treåringen vann på 1.13,1a/1.609 meter. Segern var värd 7.500 dollar.

Stallkamraten Ultimate Shopper (e. Yankee Glide) spårade sedan runt om för samme kusk. Femåringen vann enkelt på 1.11,2 och belönades med 6.750 dollar.

Lorentzon fick också med sig en seger från Hoosier Park. Detta genom passgångaren Ruthless Call som vann med Elliott Deaton bakom sig.

Dubbelt svenskt på Yonkers

På Yonkers blev det två blågula segrar på torsdagen. Åke Svanstedts svenskfödde Midnight Express (e. Maharajah) var överlägsen från ledningen och kom i mål på 1.12,7 för Daniel Dube. Förstapriset uppgick till 6.000 dollar.

Torsdagens klaraste segrare var Jenny Melanders Chapter Too (e. Chapter Seven) som vann med "halva upploppet" med Jason Bartlett i sulkyn. Fyraåringen belönades med 12.250 dollar och klockan i mål visade 1.12,3.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.