Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt hos Untersteiner

Foto: BERTH MAGNUSSON/ALN
Eileen Boko är ny i träning hos Peter Untersteiner. Foto: BERTH MAGNUSSON/ALN

Peter Untersteiner har fått in häst i träning från Per Linderoth medan den sistnämnde har plockat in en halv miljonär i träning.

Publicerad:

Eileen Boko (e. Muscle Hill) var i fredagskväll med i ett uttagningslopp till Stochampionatet på Axevalla. Efter tävlingarna följde hon med Peter Untersteiners transport och är numera stationerad hos Halmstadtränaren. Som tvååring tränades Eileen Boko av Lutfi Kolgjini där hon bland annat kvalade in till Uppfödningslöpningen genom att vinna sitt försök på 1.15,7a/1.640 meter. I finalen blev hon oplacerad. Totalt har Eileen Boko tjänat 334.480 kronor och vunnit tre lopp på 26 starter.
Per Linderoth har fått in USA-födde Resplendent Caviar i träning som närmast komemer från Elin Gustavsson. Resplendent Caviar har tjänat 558.400 kronor och vunnit sex lopp på 60 starter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.