Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt jobb för Högström

Foto: MARIA HOLMÉN/Travronden
Markus Myron (till vänster) och Henrik Högström jobbade tidigare tillsammans på Svensk Travsport. Nu blir de jobbarkompisar igen, på Solvalla. Foto: MARIA HOLMÉN/Travronden

Henrik Högström gör nu samma resa som Markus Myron gjorde fjol: byter sitt jobb på Svensk Travsports kansli för att istället bli anställd på Solvalla.

Publicerad:

30-årige Henrik Högström, nu projektledare för bland annat rikstravet på ST, blir den 1 september digital redaktör och kommunikatör på Solvalla. Hans flytt blir alltså inte speciellt lång - från att jobba i Hästsportens Hus beläget i Solvallas ”målkurva” till Solvallas sekretariat i stallbackskurvan.

På Svensk Travsport har Henrik bland annat jobbat med rikstravet, hästen är din, travbanornas hästägaransvariga och olika utvecklingsprojekt där han lett projekt samt hanterat hemsidor, mediekontakter och sociala medier. 

– Vi har arbetat tillsammans tidigare, så jag vet precis vad han kan tillföra till Solvalla, säger Solvallas sportchef Markus Myron i ett pressmeddelande.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.