Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt nummer ute!

Då var den ute för läsning... Nummer 101. Tidningen som sedan 17.00 går att läsa på webben och som dyker upp i butiker och till prenumeranter under tisdagen, innehåller bland annat:

Publicerad:

* Flertalet sidor med senaste nyheterna från travets värld, däribland riktas kritik mot Örebros Travsällskap, men även mot ATG.
* Dessutom har Johnny Takter dragit igång tränarrörelse och han uttalar sig kring framtiden.
* På onsdag körs Travrondens Guldklocka och pulsen har tagits på Marika Eriksson. Även tidigare vinnare av Guldklockan har uttalat sig kring deras minne av lärlingarnas guldklo för året.
* V75 från Gävletravet summeras - vilken kusk är egentligen bäst när det kommer till V75? Läs och få svaret!
* 16 sidor om lördagens V75-omgång som avgörs dan före dopparedagen.
* Elva sidor om onsdagens V86-omgång och dessutom... Sista steget - som tvistar till en riktig klassiker så här i juletider!
* Dessutom Dennis Engelbos ledare som säger farväl till 2017 och blickar framåt mot 2018.
God läsning önskar Travrondens redaktion.

Är du intresserad av att prenumerera på E-tidningen? Eller är du redan prenumerant på papperstidningen och vill aktivera ditt konto och få full tillgång till våra digitala produkter? Då hittar du all information via denna länk.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.