Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt nummer ute

Nu är ett nytt nummer av Travronden tillgängligt som e-tidning. I numret får du bland annat allt om kanadensiske storskrällen i Hambletonian i lördags samt de bästa V75-tipsen inför Åbys V75-omgång med Åby Stora Pris som lördagens clou.

Publicerad:

Svenskarna snuvades på segern i Hambletonian av kanadensiske skrällen Foreign Trade. Läs allt från Meadowlands tävlingar i lördags i det nya numret.

Åby Stora Pris avgörs på lördag och vi har tagit tempen på fransosen Carat Williams, stallkamrat till Bold Eagle. Carat Williams var tänkt att tjusa elitloppspubliken i Harper Hanovers förra året, men tvingades stanna hemma i stallet på grund av strul med flyget. På lördag är det äntligen dags för Sverigedebut för Sébastien Guaratos stjärna.

Till Åbys V75-omgång får du som vanligt startlistor, intervjuer och tips från landets bästa spelexperter.

I söndags var det uttagningar till de korta E3-finalerna. Favorittrion Aetos Kronos, Global Adventure och Belker höll för trycket och tog sig till final. Läs mer i tidningen om hur uttagningarna var.

V86 avgörs i Bollnäs med jackpott – tolv miljoner kronor väntar en ensam vinnare. I detta nummer får du de bästa tipsen samt startlistor och intervjuer – allt för att ge dig bästa grunden i jakten på miljonerna!

Dessutom får du startlistor och tips till V4, V5 och V64 torsdag-fredag.

Trevlig läsning!

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.