Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Oasis Bi klar för nytt storlopp

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Oasis Bi är klar för start i Hugo Åbergs på Jägersro. Foto: LEIF NORBERG/ALN

Nu är sjunde hästen klar får storloppet Hugo Åbergs Memorial på Jägersro tisdagen den 28 juli.

Publicerad:

Det är Oasis Bi som fått en inbjudan och som tränaren Stefan P Pettersson tackat ja till.
– En fantastiskt fin häst som alltid levererar i de stora loppen, vilket också hans placering i Masters du Trot visar, säger Mats Ahlkvist, sportchef på Jägersro, i ett pressmeddelande.
Oasis Bi ligger just nu tvåa i Masters du Trot efter Timoko. Förra året slutade Oasis Bi trea i Hugo Åbergs och han har i år varit tvåa i Olympiatravet och Oslo Grand Prix.
Därmed är sju hästar klara för Hugo Åbergs. Förutom Oasis Bi är det Mosaique Face, B.B.S.Sugarlight, Voltigeur de Myrt, Delicious U.S., Royal Fighter och Vincennes.
– Jag har fortfarande en del bollar i luften, men det gäller att ha is i magen och vänta in i det sista för att få det optimala loppet. Inom de närmaste dagarna hoppas jag ha ytterligare någon pusselbit på plats i vad som kan bli det bästa Åbergs någonsin, säger Ahlkvist.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.