Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Oasis Bi mot Norge och Italien

Foto: MARIA HOLMÉN, TRAVRONDEN
Oasis Bi är titelförsvarare i Lotterian i Neapel och vägen dit i år går via Klosterskogen i Norge. Foto: MARIA HOLMÉN, TRAVRONDEN

Oasis Bi är klar för Klosterskogen Grand Prix den 15 april. Det rapporterar tgn.no

Publicerad:

Stefan P Petterssons stjärna var senast ute i sprinterloppet Criterium de Vitesse på franska rivierian där han fick nöja sig med en sjundeplats på 10 blankt. 

Nu har kretsen kring hästen spikat nästa uppgift och det blir Klosterskogen Grand Prix under banans klassiska påsktrav. Oasis Bi vann loppet både 2014 och 2015 (deltog inte i fjol) och kan nu ta sin tredje inteckning. 
- Vi startar på Klosterskogen i påsk och siktar på Lotterian 14 dagar senare om hästen är lika fräsch som han är nu, säger Stefan P Pettersson till tgn.no. 

Klosterskogen Grand Prix går över 2100 meter auto med ett förstapris och har 300.000 norska kronor i förstapris. I fjol tog Quick Fix och Adrian Kolgjini hem segern.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.