Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Och så var de bara fem...

Foto: ALN
Star Advisor Joli kommer inte till start i V75-1. Foto: ALN

Att Gulddivisionen lades inom V75-spelet den här veckan blev omdiskuterat. Nu har loppet också drabbats av en strykning vilket gör att det bara är fem hästar kvar.

Publicerad:

Bara sex hästar fanns med i startlistan till Gulddivisionen som körs i Rättvik under lördagen. Nu har loppet drabbats av en strykning på en av förhandsfavoriterna, Star Advisor Joli. Sofia Aronssons häst har drabbats av en halsinfektion. Det är alltså bara fem hästar kvar som gör upp om förstapriset på 150.000 kronor.

Även V75-4 har drabbats av en strykning. Det är Kenneth Larssons Solör Stegg (pågående veterinärbehandling) som inte kommer till start.

Två andra strykningar: Mellby Collector (V75-6) på grund av hälta, och Porthos Amok (V75-7) som dras med hosta. Mellby Collector tränas av Roger Wahlmann och skulle ha haft Örjan Kihlström i sulkyn. Porthos Amok tränar hos Stefan Melander och skulle för första gången ha körts av Kevin Oscarsson.

Texten uppdateras vid ev ytterligare strykningar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.