Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ochongo Face byter regi

Foto: MARIA HOLMÉN
Ochongo Face och Erik Lindegren. Foto: MARIA HOLMÉN

Erik Lindegrens klassklättrare Ochongo Face kommer att flyttas till Fabrice Souloy, men först väntar en ny V75-final innan femåringen byter regi.

Publicerad:

Det är Gävletravet som skriver på sin hemsida att Ochongo Face (e. Kiss Francais-Jubel Kemp) kommer att gå till franske tränaren Fabrice Souloy.

- Vi har funderat och vi har bestämt oss för att inte sälja hästen. Eftersom han vann i Bollnäs är han klar för finalen på Solvalla den 2 april och det blir sista starten i min regi. Vi hade möjlighet att ställa hästen hos Sofia Göransson med skötare på plats, men nu valde vi det här upplägget. När han står i träning hos Fabrice behöver inte vi fundera på upplägg med matchning och kolla propositioner. Det ska bli väldigt intressant att se hur han kan utvecklas hos Fabrice, det känns att det finns väldigt mycket kapacitet inombords, säger Erik Lindegren.

Ochongo Face har vunnit åtta av 26 starter och tjänat nästan 900.000 kronor. Hästen har vunnit fyra V75-lopp, varav en final i den lägsta klassen. Hans ägare är Åbron 35 AB & Lindgren Erik och i början av april ska han ut i bronsfinalen på Solvalla.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.