Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ohlsson bakom Papagayo E.

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Ulf Ohlsson kör Papagayo E. i VM-loppet på Yonkers den 10 oktober. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Lördag den 10 oktober avgörs VM-loppet, The International Trot, på Yonkers Raceway. När det gäller norske Papagayo E. blir det svensk kusk på honom.

Publicerad:

Vidar Hop har kört Papagayo E. i hästens allra flesta starter under karriären. I de två senaste starterna har det dock varit annan kusk och samma sak blir det alltså i VM-loppet på Yonkers den 10 oktober.

Ulf Ohlsson, Erik Adielsson, Örjan Kihlström eller Björn Goop var önskemålet från kretsen kring Papagayo E. där Ulf Ohlsson får chansen att köra femåringen.
– Amerikansk kusk var uteslutet. VM-loppet ser ut till att bli ett ”svenskt” lopp. Därför tycker vi det är bra att ha en svensk kusk på Papagayo E, säger delägaren Tom Andersen till tgn.no.

Ulf Ohlsson har kört Papagayo E. vid ett tidigare tillfälle i år. Då slutade det med seger i Kjell P Dahlströms Minne på Mantorptravet.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.