Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Olofsson: "Det är min bästa chans på V65"

Foto: MARIA HOLMÈN/RONDEN
Hanna Olofsson. Foto: MARIA HOLMÈN/RONDEN

Hanna Olofsson har haft en grym inledning på året. I dag har hon flera chanser inom V65-spelet, och det är inga tvivel om vilken som är hetast.

Publicerad:

Mickes Sisu (V65-3) känns fin. Hade varit långt framme utan galopp senast. Spåret är tråkigt och jag har dålig koll på motståndet, men garderar man kan man ta med honom, säger Hanna Olofsson.

Tranqiullo (V65-4) har provat isbana en gång tidigare och det var inget plus. Han är stor och kommer behöva loppet. Hästen kan rätt så mycket, men jag ligger lågt, säger Hanna Olofsson.

Dear Farmer Henry (V65-5) hade nog vunnit senast, men han blev påkörd på upploppet. Hästen känns lite på gång och är startsnabb och kan få bra lopp. Helt borta behöver han inte vara, säger Hanna Olofsson.

Jim Sånna (V65-6) får lite kortare speed på isbana, men han känns ganska fin hemma. Kusken får köra på chans och vi får se hur långt det räcker, säger Hanna Olofsson.

Cash’em (V65-6) kanske jag körde för långsamt med senast. Å andra sidan fick han en ganska tuff inledning för att komma till ledningen. Han borde kanske ha hållit undan, men han är ju till åren kommen. Hästen är bäst i ryggar och får han ett fint lopp borde han vara långt framme. Spontant känns det inte som att jag kör offensivt, men vi får se. Det är min bästa segerchans på V65 , säger Hanna Olofsson.

Oracle d’Inverne (lopp 8) ska köras snällt och jag ligger lågt, säger Hanna Olofsson.

K.B. Millanson (lopp 8) känns fin för dagen. Han är lite bökig i starten, men han borde vara bland de tre främsta här, säger Hanna Olofsson.

Sofarsogood L.A. (lopp 9) kan springa länge i 1.19-tempo, men har ingen speed i sig och får svårt att vinna, säger Hanna Olofsson.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.